tirsdag 23. april 2013

Grønsaksuppe med kjøttdeig

Dette er suppen jeg lagde til barselgruppa sist. Lagde en stor porsjon, så var det middag til familien kom hjem også ;)

Her er oppskrift til ca 4 personer

500 g kjøttdeig
1 kålrot
1 sellerirot
1 purre
2 terninger buljong
6 gulrot
6 poteter
salt
pepper
kayennepepper
oregano
2 hvitløksfedd
persille 

Brun kjøttdeig. Del grønsakene i terninger og kok opp i med vann, buljong og kryddere (smak til etter ønske og ta vann etter hvor mye kraft du vil ha). La det koke i ca 20 minutter. Ha i kjøttdeigen og la det koke 5 minutter til. Strø over fersk persille til slutt og server med godt smør, flatbrød eller brød.

Denne blir nesten enda bedre om den får stå en stund, så den kan gjerne lages dagen før eller tidligere på dagen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar